Vai al contenuto principale della pagina

Food process engineering : emerging trends in research and their applications / / edited by Murlidhar Meghwal, PhD, Megh R. Goyal, PhD, PE



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Food process engineering : emerging trends in research and their applications / / edited by Murlidhar Meghwal, PhD, Megh R. Goyal, PhD, PE Visualizza cluster
Pubblicazione: Toronto : , : Apple Academic Press, , [2017]
©2017
Descrizione fisica: 1 online resource (436 pages) : illustrations, tables
Disciplina: 664/.02
Soggetto topico: Food industry and trade
Food - Preservation
Processed foods
Food handling
Soggetto genere / forma: Electronic books.
Persona (resp. second.): MeghwalMurlidhar
GoyalMegh Raj
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references at the end of each chapters and index.
Nota di contenuto: Part I. Emerging trends and technologies in food processing -- Part II. Ultrasonic treatment of foods -- Part III. Foods for specific needs -- Part IV. Food preservation -- Part V. Food hazards and their controls.
Titolo autorizzato: FOOD process engineering  Visualizza cluster
ISBN: 1-315-34193-X
1-315-36615-0
1-77188-403-7
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910155141503321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui