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Titolo: |
Food process engineering : emerging trends in research and their applications / / edited by Murlidhar Meghwal, PhD, Megh R. Goyal, PhD, PE
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Pubblicazione: | Toronto : , : Apple Academic Press, , [2017] |
©2017 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (436 pages) : illustrations, tables |
Disciplina: | 664/.02 |
Soggetto topico: | Food industry and trade |
Food - Preservation | |
Processed foods | |
Food handling | |
Soggetto genere / forma: | Electronic books. |
Persona (resp. second.): | MeghwalMurlidhar |
GoyalMegh Raj | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references at the end of each chapters and index. |
Nota di contenuto: | Part I. Emerging trends and technologies in food processing -- Part II. Ultrasonic treatment of foods -- Part III. Foods for specific needs -- Part IV. Food preservation -- Part V. Food hazards and their controls. |
Titolo autorizzato: | FOOD process engineering ![]() |
ISBN: | 1-315-34193-X |
1-315-36615-0 | |
1-77188-403-7 | |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910155141503321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |