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Titolo: | Emerging technologies in meat processing : production, processing and technology / / editd by Enda J. Cummins, James G. Lyng |
Pubblicazione: | Chichester, England : , : Wiley-Blackwell, , 2017 |
©2017 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (496 pages) : illustrations (some color), tables |
Disciplina: | 664/.9 |
Soggetto topico: | Meat industry and trade - Technological innovations |
Meat - Quality | |
Food - Risk assessment | |
Soggetto genere / forma: | Electronic books. |
Persona (resp. second.): | CumminsEnda J. |
LyngJames G. | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references at the end of each chapters and index. |
Titolo autorizzato: | Emerging technologies in meat processing |
ISBN: | 1-118-35077-4 |
1-118-35076-6 | |
1-118-35067-7 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910151711903321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |