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A preparative to studie: or, The vertue of sack· [[electronic resource]]



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Titolo: A preparative to studie: or, The vertue of sack· [[electronic resource]] Visualizza cluster
Pubblicazione: London, : Printed [by Bernard Alsop], Anno Dom. 1641
Descrizione fisica: [2], 5, [1] p
Soggetto topico: Drinking of alcoholic beverages - England
Sherry
Soggetto geografico: London (England) Social life and customs 17th century Early works to 1800
Persona (resp. second.): BeaumontFrancis <1584-1616, >
BrathwaiteRichard <1588?-1673, >
EdwardsHenry <17th cent, >
HeywoodThomas <approximately 1574-1641, >
TaylorJohn <1580-1653, >
Note generali: Variously attributed to Thomas Heywood, Henry Edwards, Francis Beaumont, Richard Brathwait, and John Taylor, though the Pforzheimer catalogue casts doubts on Beaumont's, Heywood's, and Randolph's claims, and favors Edwards's.
In verse.
Printer's name from Pforzheimer catalogue.
Reproduction of the original in the British Library.
Sommario/riassunto: eebo-0018
Titolo autorizzato: A preparative to studie: or, The vertue of sack·  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 996392268703316
Lo trovi qui: Univ. di Salerno
Opac: Controlla la disponibilità qui