Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: |
Food safety: a need-to-know guide for those at risk
![]() |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Food Safety and Inspection Service, , 2020 |
Edizione: | Slightly revised March 2020. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (31 pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Food handling - United States - Safety measures |
Food industry and trade - United States - Safety measures | |
Soggetto genere / forma: | Handbooks and manuals. |
Note generali: | "Revised July 2019; slightly revised March 2020"--Page 3 of cover. |
"FSIS-FSE-AR"--Page 4 of cover. | |
Altri titoli varianti: | Food safety |
Titolo autorizzato: | Food safety: a need-to-know guide for those at risk ![]() |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910713769403321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |