Vai al contenuto principale della pagina

Food safety: a need-to-know guide for those at risk



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Food safety: a need-to-know guide for those at risk Visualizza cluster
Pubblicazione: [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Food Safety and Inspection Service, , 2020
Edizione: Slightly revised March 2020.
Descrizione fisica: 1 online resource (31 pages) : color illustrations
Soggetto topico: Food handling - United States - Safety measures
Food industry and trade - United States - Safety measures
Soggetto genere / forma: Handbooks and manuals.
Note generali: "Revised July 2019; slightly revised March 2020"--Page 3 of cover.
"FSIS-FSE-AR"--Page 4 of cover.
Altri titoli varianti: Food safety
Titolo autorizzato: Food safety: a need-to-know guide for those at risk  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910713769403321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui