Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Food safety for transplant recipients : a need-to-know guide for bone marrow and solid organ transplant recipients |
Pubblicazione: | [Washington, DC] : , : U.S. Department of Agriculture, Food Safety and Inspection Service : , : U.S. Department of Health and Human Services, Food and Drug Administration, , 2011 |
Edizione: | Slightly revised September 2011. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (19 pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Food - Safety measures |
Bone marrow - Transplantation - Patients | |
Transplantation of organs, tissues, etc - Safety measures | |
Soggetto genere / forma: | Handbooks and manuals. |
Note generali: | Title from title screen (viewed on Sept. 15, 2014). |
"September 2006"--Verso. | |
Altri titoli varianti: | Food safety for transplant recipients |
Titolo autorizzato: | Food safety for transplant recipients |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910702438003321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |