Vai al contenuto principale della pagina

Generic HACCP model for heat treated but not fully cooked, not shelf stable meat and poultry products [[electronic resource]]



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Generic HACCP model for heat treated but not fully cooked, not shelf stable meat and poultry products [[electronic resource]] Visualizza cluster
Pubblicazione: [Washington, D.C.] : , : U.S. Dept. of Agriculture, Food Safety and Inspection Service, , [1999]
Edizione: [Rev.].
Descrizione fisica: 1 online resource (40 pages) : illustrations
Soggetto topico: Poultry industry - United States - Quality control
Poultry - Processing - United States
Meat - Contamination - United States
Meat - Quality - United States
Meat - Microbiology - United States
Note generali: Title from title screen (viewed on Aug. 15, 2012).
"September 1999."
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references.
Titolo autorizzato: Generic HACCP model for heat treated but not fully cooked, not shelf stable meat and poultry products  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910699625003321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui