Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | National Residue plan for .. [[electronic resource] /] / prepared by Emerging Issues Branch, Chemistry and Toxicology Division, Office of Public Health and Science |
Pubblicazione: | Washington, D.C., : Food Safety and Inspection Service, -1998 |
Soggetto topico: | Meat inspection - United States |
Poultry - Inspection - United States | |
Food contamination - United States | |
Note generali: | Description based on: 1998; title from caption (viewed on June 17, 1999). |
Address: Chemistry and Toxicology Division, 6912 Franklin Court Suite, 1400 Independence Ave., S.W., Washington, D.C. 20250-3700 | |
Altri titoli varianti: | Blue book |
National Residue Program plan | |
FSIS National Residue Program Plan | |
Titolo autorizzato: | National Residue plan for |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Periodico |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910690640503321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |