Vai al contenuto principale della pagina

Innovation in the food sector through the valorization of food and agro-food by-products / / edited by Ana Novo De Barros, Irene Gouvinhas



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Innovation in the food sector through the valorization of food and agro-food by-products / / edited by Ana Novo De Barros, Irene Gouvinhas Visualizza cluster
Pubblicazione: London, England : , : IntechOpen, , [2021]
©2021
Descrizione fisica: 1 online resource (302 pages) : illustrations
Disciplina: 338.47664
Soggetto topico: Food industry and trade - Technological innovations
Food processing by-products industry
Quality of products
Willingness to pay
Persona (resp. second.): De BarrosAna Novo
GouvinhasIrene
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references.
Titolo autorizzato: Innovation in the Food Sector Through the Valorization of Food and Agro-Food By-Products  Visualizza cluster
ISBN: 1-83880-683-0
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910586690803321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui