Vai al contenuto principale della pagina

Vegetable seed production / / Raymond A. T. George



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: George Raymond A. T Visualizza persona
Titolo: Vegetable seed production / / Raymond A. T. George Visualizza cluster
Pubblicazione: Cambridge, MA, : CABI North American Office, 2009
Edizione: 3rd ed.
Descrizione fisica: 1 online resource (328 p.)
Disciplina: 635/.0421
Soggetto topico: Vegetables - Seeds
Food crops - Seeds
Note generali: Description based upon print version of record.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Nota di contenuto: Contents; Preface; 1 Organization; 2 Principles of Seed Production; 3 Agronomy; 4 Harvesting and Processing; 5 Storage; 6 Seed Handling, Quality Control and Distribution; 7 Chenopodiaceae; 8 Asteraceae (formerly Compositae); 9 Cruciferae; 10 Cucurbitaceae; 11 Leguminosae; 12 Solanaceae; 13 Apiaceae (formerly Umbelliferae); 14 Alliaceae; 15 Gramineae; 16 Amaranthaceae and Malvaceae; Appendix 1; Appendix 2; References; General Index; Index of Species
Sommario/riassunto: Presenting coverage of the horticultural production of vegetables grown from seed, this title includes coverage of the production of genetically modified crops, organic seed production, packaging, and honey bee population.
Titolo autorizzato: Vegetable seed production  Visualizza cluster
ISBN: 1-282-38753-7
9786612387531
1-84593-522-5
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910446317703321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui