Vai al contenuto principale della pagina

Le sorgho / / Jacques Chantereau [and three others] ; avec la collaboration de Geneviève Fliedel



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Chantereau Jacques Visualizza persona
Titolo: Le sorgho / / Jacques Chantereau [and three others] ; avec la collaboration de Geneviève Fliedel Visualizza cluster
Pubblicazione: éditions Quae, 2013
Versailles, France : , : Éditions Quæ, , 2013
©2013
Descrizione fisica: 1 online resource (267 p.)
Disciplina: 633.174
Soggetto topico: Sorghum - Tropics
Soggetto non controllato: agriculture
Africa
food
cropping system
cereal
Persona (resp. second.): ChantereauJ (Jacques)
FliedelGeneviève
Note generali: Description based upon print version of record.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Sommario/riassunto: Sorghum is a vital food crop for populations in arid and sub-arid areas. It is also cultivated in temperate areas for animal feed. This book addresses all aspects of the plant (biology, genetics, sensitivity to pests) together with the cultivation systems, harvesting methods and how it is processed into human food. A wealth of illustrations supplement the in-depth, up-to-date knowledge on sorghum, its ecological functions and integrated protection.
Titolo autorizzato: Le sorgho  Visualizza cluster
ISBN: 2-7592-2062-1
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Francese
Record Nr.: 9910350200103321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui