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Titolo: |
Olives and olive oil as functional foods : bioactivity, chemistry and processing / / edited by Paul Kiritsakis, Fereidoon Shahidi
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Pubblicazione: | Hoboken, New Jersey : , : Wiley, , 2017 |
©2017 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (669 pages) : illustrations (some color), photographs |
Disciplina: | 613.2 |
Soggetto topico: | Functional foods |
Olive | |
Olive oil | |
Persona (resp. second.): | KiritsakisApostolos K (Apostolos Konstantinoy) |
ShahidiFereidoon <1951-> | |
Note generali: | Includes index. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references at the end of each chapters and index. |
Titolo autorizzato: | Olives and olive oil as functional foods ![]() |
ISBN: | 1-119-13533-8 |
1-119-13532-X | |
1-119-13534-6 | |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910270896003321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |