Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Fechter-Leggett Ethan D. |
Titolo: | Evaluation of exposures and respiratory health at a coffee roasting and flavoring facility / / Ethan D. Fechter-Leggett [and three others] |
Pubblicazione: | Morgantown, WV : , : U.S. Department of Health and Human Services, Centers for Disease Control and Prevention, National Institute for Occupational Safety and Health, , 2018 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (v, 44 pages) : 1 color illustration |
Soggetto topico: | Coffee industry - Employees - Health and hygiene - United States |
Coffee roasting industry - United States | |
Volatile organic compounds - Threshold limit values - United States | |
Respiratory infections - United States | |
Flavoring essences - United States | |
Ventilation - United States | |
Industrial hygiene - United States | |
Note generali: | "April 2018." |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 34-41). |
Altri titoli varianti: | Health hazard evaluation report 2017-0020-3316 |
Titolo autorizzato: | Evaluation of exposures and respiratory health at a coffee roasting and flavoring facility |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910709800003321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |