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Autore: |
International Congress on Engineering and Food : 4. : <1985
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Titolo: |
Food engineering and process applications : proceedings of the Fourth International Congress on Engineering and Food held between 7 and 10 July at Edmonton, Alberta, Canada / edited by M. Le Maguer and P. Jelen
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Pubblicazione: | London : Elsevier Applied Science Publishers, c1986 |
Descrizione fisica: | 2 v. : ill. ; 24 cm |
Disciplina: | 664 |
Persona (resp. second.): | Le Maguer, M. |
Jelen, Pavel | |
Nota di contenuto: | 1.: Transport phenomena 2.: Unit operations |
Titolo autorizzato: | Food engineering and process applications ![]() |
ISBN: | 1-85166-022-4 |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 990000338400403321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Collocazione: | 04 117-4/2 |
04 117-4/1 | |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |