Vai al contenuto principale della pagina

Evaluation of exposures and respiratory health at a coffee processing facility / / Ethan D. Fechter-Leggett, Randy J. Boylstein, Marcia L. Stanton



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Fechter-Leggett Ethan D. Visualizza persona
Titolo: Evaluation of exposures and respiratory health at a coffee processing facility / / Ethan D. Fechter-Leggett, Randy J. Boylstein, Marcia L. Stanton Visualizza cluster
Pubblicazione: Morgantown, WV : , : U.S. Department of Health and Human Services, Centers for Disease Control and Prevention, National Institute for Occupational Safety and Health, , 2017
Descrizione fisica: 1 online resource (v, 46 pages) : illustrations (some color)
Soggetto topico: Coffee industry - Employees - Health and hygiene - United States
Coffee - Processing - United States
Volatile organic compounds - Threshold limit values - United States
Respiratory infections - United States
Flavoring essences - United States
Ventilation - United States
Industrial hygiene - United States
Note generali: "January 2017."
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references (pages 39-43).
Altri titoli varianti: Health hazard evaluation report 2015-0147-3266
Titolo autorizzato: Evaluation of exposures and respiratory health at a coffee processing facility  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910709801203321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui