Vai al contenuto principale della pagina

The compleat cook [[electronic resource] ] : expertly prescribing the most ready wayes, whether Italian, Spanish, or French, for dressing flesh, and fish, ordering of sauces, or making of pastry



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: W. M Visualizza persona
Titolo: The compleat cook [[electronic resource] ] : expertly prescribing the most ready wayes, whether Italian, Spanish, or French, for dressing flesh, and fish, ordering of sauces, or making of pastry Visualizza cluster
Pubblicazione: London, : Printed for Nath. Brooke ..., 1659
Descrizione fisica: 123, [7] p
Soggetto topico: Cookery
Note generali: Ascribed to W.M. by Wing.
Reproduction of original in Cambridge University Library.
Sommario/riassunto: eebo-0021
Titolo autorizzato: The compleat cook  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 996386233503316
Lo trovi qui: Univ. di Salerno
Opac: Controlla la disponibilità qui