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Glass transition and phase transitions in food and biological materials / / edited by Jasim Ahmed ; associate editors, Mohammad Shafiur Rahman, Yrjö H. Roos



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Titolo: Glass transition and phase transitions in food and biological materials / / edited by Jasim Ahmed ; associate editors, Mohammad Shafiur Rahman, Yrjö H. Roos Visualizza cluster
Pubblicazione: Chichester, England : , : Wiley Blackwell, , 2017
©2017
Descrizione fisica: 1 online resource (493 pages)
Disciplina: 660/.2963
Soggetto topico: Food - Composition
Phase transformations (Statistical physics)
Glass transition temperature
Persona (resp. second.): AhmedJasim
RahmanShafiur
RoosYrjö H.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references at the end of each chapters and index.
Titolo autorizzato: Glass transition and phase transitions in food and biological materials  Visualizza cluster
ISBN: 1-118-93569-1
1-118-93571-3
1-118-93568-3
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910830328903321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui