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Autore: |
Fisher Carolyn
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Titolo: |
Food flavours : biology and chemistry / / Carolyn Fisher, Thomas R. Scott
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Pubblicazione: | Cambridge : , : Royal Society of Chemistry, , 1997 |
Edizione: | 1st ed. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (178 pages) |
Disciplina: | 664 |
Soggetto topico: | Flavor |
Flavoring essences | |
Chemical senses | |
Food - Odor | |
Altri autori: |
ScottThomas R
![]() |
Note generali: | Description based upon print version of record. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | Introduction : problems in flavour research Flavour compounds The chemical senses Flavour analysis Teaching flavour concepts |
Sommario/riassunto: | An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf. |
Altri titoli varianti: | Food flavors |
Titolo autorizzato: | Food flavours ![]() |
ISBN: | 1-78801-837-0 |
1-84755-086-X | |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910812433503321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |