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Titolo: | Food components to enhance performance : an evaluation of potential performance-enhancing food components for operational rations / / Committee on Military Nutrition Research, Food and Nutrition Board, Institute of Medicine ; Bernadette M. Marriott, editor |
Pubblicazione: | Washington, D.C., : National Academy Press, 1994 |
Descrizione fisica: | xv, 543 p. : ill |
Disciplina: | 355.3/45 |
Soggetto topico: | Soldiers - United States - Nutrition |
Operational rations (Military supplies) | |
Stress (Physiology) - Nutritional aspects | |
Altri autori: | MarriottBernadette M |
Note generali: | Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (p. 501-514) and index. |
Titolo autorizzato: | Food components to enhance performance |
ISBN: | 1-280-21090-7 |
9786610210909 | |
0-309-56869-2 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910780012503321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |