Vai al contenuto principale della pagina
Autore: |
Flahault Antoine
![]() |
Titolo: |
Transitioning to Good Health and Well-Being
![]() |
Pubblicazione: | Basel, : MDPI Books, 2022 |
Descrizione fisica: | 1 electronic resource (196 p.) |
Soggetto topico: | Research & information: general |
Biology, life sciences | |
Food & society | |
Soggetto non controllato: | health |
sustainability | |
well-being | |
Persona (resp. second.): | FlahaultAntoine |
Sommario/riassunto: | At this purpose characterization, production, effectiveness, safety and use of natural fibers, block copolymeric nanoparticles and food packaging will be briefly described and discussed. |
Titolo autorizzato: | Transitioning to Good Health and Well-Being ![]() |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910595067703321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |