Vai al contenuto principale della pagina

The accomplisht cook, or, The art and mystery of cookery [[electronic resource] ] : wherein the whole art is revealed in a more easie and perfect method, than hath been publisht in any language ... / / approved by ... Robert May .



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: May Robert <b. 1588.> Visualizza persona
Titolo: The accomplisht cook, or, The art and mystery of cookery [[electronic resource] ] : wherein the whole art is revealed in a more easie and perfect method, than hath been publisht in any language ... / / approved by ... Robert May . Visualizza cluster
Pubblicazione: London, : Printed for Robert Hartford ..., 1678
Edizione: The fourth edition,
Descrizione fisica: [31], 461, [10] p. : ill., port
Soggetto topico: Cookery, English
Note generali: Includes index.
Frontispiece portrait of May.
Numerous errors in paging.
Reproduction of original in the Harvard University Library.
Sommario/riassunto: eebo-0062
Titolo autorizzato: The accomplisht cook, or The art and mystery of cookery  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 996395176503316
Lo trovi qui: Univ. di Salerno
Opac: Controlla la disponibilità qui