Vai al contenuto principale della pagina

Gastronomy : the anthropology of food and food habits / / editor, Margaret L. Arnott



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Gastronomy : the anthropology of food and food habits / / editor, Margaret L. Arnott Visualizza cluster
Pubblicazione: The Hague, : Mouton
Chicago, : distributed in the USA and Canada by Aldine, 1975
Edizione: Reprint 2011
Descrizione fisica: 1 online resource (386 pages) : illustrations, plates
Disciplina: 394.1
Soggetto topico: Food habits
Gastronomy
Classificazione: LC 17000
Altri autori: ArnottMargaret L  
Note generali: Papers from two international meetings of food specialists presented at a session of the IXth International Congress of Anthropological and Ethnological Sciences.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and indexes.
Nota di contenuto: section 1. Ethnobotanic change -- section 2. Dietary change -- section 3. Tropical foods -- section 4. Cooking utensils -- section 5. American Indian food -- section 6. Food in tradition.
Sommario/riassunto: No detailed description available for "Gastronomy".
Titolo autorizzato: Gastronomy  Visualizza cluster
ISBN: 3-11-081592-3
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910824303103321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Serie: World Anthropology