Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Portnoy Sarah J. |
Titolo: | Food, health, and culture in Latino Los Angeles / / Sarah Portnoy |
Pubblicazione: | London, [England] : , : Rowman & Littlefield, , 2017 |
©2017 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (223 pages) |
Disciplina: | 394.120979494 |
Soggetto topico: | Food habits - California - Los Angeles |
Food supply - California - Los Angeles | |
Hispanic Americans - Food - California - Los Angeles | |
Hispanic Americans - Nutrition - California - Los Angeles | |
Cooking, Latin American | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | From Tamale Wagons to California Burritos: A History of Latino Food in Los Angeles -- From Border Grill to Broken Spanish: The Evolution of Latino Cuisine in Los Angeles -- Loncheras and Luxe-Loncheras: The Evolution of L.A.'s Mobile Street Food -- Street Food Vendors in Los Angeles: The Epic Fight for Legalization -- Where is Trader Joe's? Food Deserts in Latino Los Angeles -- Grassroots Solutions: Improving Food Equity in Latino L.A. -- Latino Roots in Los Angeles and Urban Agriculture. |
Titolo autorizzato: | Food, health, and culture in Latino Los Angeles |
ISBN: | 1-4422-5129-8 |
1-4422-5130-1 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910815570003321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |