Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Techniques for Food Authentication : Trends and Emerging Approaches / / edited by Margit Cichna-Markl, Isabel Mafra |
Pubblicazione: | [Place of publication not identified] : , : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, , 2023 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (226 pages) |
Disciplina: | 641.3 |
Soggetto topico: | Authentication |
Food | |
Persona (resp. second.): | Cichna-MarklMargit |
MafraIsabel | |
Sommario/riassunto: | This Special Issue of Foods comprises ten research and two review articles, highlighting the recent advances in food authentication and clearly demonstrating that no single method is suitable to cover all aspects of food authenticity. |
Altri titoli varianti: | Techniques for Food Authentication |
Titolo autorizzato: | Techniques for Food Authentication |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910734348003321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |