Vai al contenuto principale della pagina

Techniques for Food Authentication : Trends and Emerging Approaches / / edited by Margit Cichna-Markl, Isabel Mafra



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Techniques for Food Authentication : Trends and Emerging Approaches / / edited by Margit Cichna-Markl, Isabel Mafra Visualizza cluster
Pubblicazione: [Place of publication not identified] : , : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, , 2023
Descrizione fisica: 1 online resource (226 pages)
Disciplina: 641.3
Soggetto topico: Authentication
Food
Persona (resp. second.): Cichna-MarklMargit
MafraIsabel
Sommario/riassunto: This Special Issue of Foods comprises ten research and two review articles, highlighting the recent advances in food authentication and clearly demonstrating that no single method is suitable to cover all aspects of food authenticity.
Altri titoli varianti: Techniques for Food Authentication
Titolo autorizzato: Techniques for Food Authentication  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910734348003321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui