Vai al contenuto principale della pagina

Improving the micronutrient bioavailability of staple foods, food ingredients and food products ... annual report



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Improving the micronutrient bioavailability of staple foods, food ingredients and food products ... annual report Visualizza cluster
Pubblicazione: [Washington, D.C.], : U.S. Dept. of Agriculture, Agricultural Research Service
Descrizione fisica: : HTML files
Disciplina: 612.3924
Soggetto topico: Trace elements - Bioavailability
Trace elements in nutrition
Minerals in nutrition
Mineral metabolism
Food - Composition
Soggetto genere / forma: Periodicals.
ISSN: 2155-9716
Note generali: Description based on: 2006; title from title screen (viewed Jan. 14, 2010).
Latest issue consulted: 2009.
Titolo abbreviato (Periodici): Improv. micronutr. bioavailab. staple foods food ingred. food products annu. rep.
Titolo autorizzato: Improving the micronutrient bioavailability of staple foods, food ingredients and food products ... annual report  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Periodico
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910702930603321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui