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Titolo: | Glass transition and phase transitions in food and biological materials / / edited by Jasim Ahmed ; associate editors, Mohammad Shafiur Rahman, Yrjö H. Roos |
Pubblicazione: | Chichester, England : , : Wiley Blackwell, , 2017 |
©2017 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (493 pages) |
Disciplina: | 660/.2963 |
Soggetto topico: | Food - Composition |
Phase transformations (Statistical physics) | |
Glass transition temperature | |
Soggetto genere / forma: | Electronic books. |
Persona (resp. second.): | AhmedJasim |
RahmanShafiur | |
RoosYrjö H. | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references at the end of each chapters and index. |
Titolo autorizzato: | Glass transition and phase transitions in food and biological materials |
ISBN: | 1-118-93569-1 |
1-118-93571-3 | |
1-118-93568-3 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910162912703321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |