Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Stewart Hayden |
Titolo: | Menu labeling imparts new information about the calorie content of restaurant foods / / Hayden Stewart ; Jeffrey Hyman ; Diansheng Dong |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , [2014] |
Descrizione fisica: | 1 online resource (vi unnumbered pages, 32 pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Food - Labeling |
Food - Caloric content | |
Menus - Health aspects - United States | |
Consumer behavior - Health aspects - United States | |
Food preferences - United States | |
Restaurants - Law and legislation - United States | |
Persona (resp. second.): | HymanJ. D (Jeffrey D.) |
DongDiansheng <1964-> | |
Note generali: | Title from title screen (viewed February 20, 2015). |
"December 2014." | |
Accompanied by summary report. | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 24-26). |
Titolo autorizzato: | Menu labeling imparts new information about the calorie content of restaurant foods |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910703526103321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |