Vai al contenuto principale della pagina

Microencapsulation in the food industry : a practical implementation guide / / edited by Anilkumar G. Gaonkar [and three others]



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Microencapsulation in the food industry : a practical implementation guide / / edited by Anilkumar G. Gaonkar [and three others] Visualizza cluster
Pubblicazione: San Diego, California : , : Academic Press, , 2014
©2014
Descrizione fisica: 1 online resource (590 p.)
Disciplina: 664
Soggetto topico: Food industry and trade - Research
Soggetto genere / forma: Electronic books.
Persona (resp. second.): GaonkarAnilkumar G.
Note generali: Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references at the end of each chapters and index.
Nota di contenuto: Part I. Introduction -- Part II. Concept of microencapsulation-- Part III. Process technologies in microencapsulation -- Part IV. Materials used in microencapsulation -- Part V. Testing and quality control -- Part VI. Regulatory, quality, process scale-up, packaging, and economics -- Part VII. Microencapsulation applications.
Titolo autorizzato: Microencapsulation in the food industry  Visualizza cluster
ISBN: 0-12-810079-6
0-12-404735-1
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910458711903321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui