Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Microencapsulation in the food industry : a practical implementation guide / / edited by Anilkumar G. Gaonkar [and three others] |
Pubblicazione: | San Diego, California : , : Academic Press, , 2014 |
©2014 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (590 p.) |
Disciplina: | 664 |
Soggetto topico: | Food industry and trade - Research |
Soggetto genere / forma: | Electronic books. |
Persona (resp. second.): | GaonkarAnilkumar G. |
Note generali: | Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references at the end of each chapters and index. |
Nota di contenuto: | Part I. Introduction -- Part II. Concept of microencapsulation-- Part III. Process technologies in microencapsulation -- Part IV. Materials used in microencapsulation -- Part V. Testing and quality control -- Part VI. Regulatory, quality, process scale-up, packaging, and economics -- Part VII. Microencapsulation applications. |
Titolo autorizzato: | Microencapsulation in the food industry |
ISBN: | 0-12-810079-6 |
0-12-404735-1 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910458711903321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |