Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Digby Kenelm, Sir, <1603-1665.> |
Titolo: | The closet of the eminently learned Sir Kenelme Digby, Kt. opened [[electronic resource] ] : whereby is discovered several ways for making of metheglin, syder, cherry-wine, &c. : together with excellent directions for cookery : as also for preserving, conserving, candying, &c |
Pubblicazione: | London, : Printed by H.C. for H. Brome ..., 1677 |
Edizione: | The third edition corrected. |
Descrizione fisica: | [4], 251, [8] p |
Soggetto topico: | Cookery |
Beverages | |
Wine and wine making | |
Liquors | |
Cookery, English | |
Note generali: | "Published by his son's consent." |
"The table" [i.e. index]: p. [1]-[8] at end. | |
Reproduction of original in Huntington Library. | |
Sommario/riassunto: | eebo-0113 |
Titolo autorizzato: | The closet of the eminently learned Sir Kenelme Digby, Kt. opened |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 996390309903316 |
Lo trovi qui: | Univ. di Salerno |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |