Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Gastronomy : the anthropology of food and food habits / / editor, Margaret L. Arnott |
Pubblicazione: | The Hague, : Mouton |
Chicago, : distributed in the USA and Canada by Aldine, 1975 | |
Edizione: | Reprint 2011 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (386 pages) : illustrations, plates |
Disciplina: | 394.1 |
Soggetto topico: | Food habits |
Gastronomy | |
Classificazione: | LC 17000 |
Altri autori: | ArnottMargaret L |
Note generali: | Papers from two international meetings of food specialists presented at a session of the IXth International Congress of Anthropological and Ethnological Sciences. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and indexes. |
Nota di contenuto: | section 1. Ethnobotanic change -- section 2. Dietary change -- section 3. Tropical foods -- section 4. Cooking utensils -- section 5. American Indian food -- section 6. Food in tradition. |
Sommario/riassunto: | No detailed description available for "Gastronomy". |
Titolo autorizzato: | Gastronomy |
ISBN: | 3-11-081592-3 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910824303103321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |