Vai al contenuto principale della pagina

Evaluation of respiratory concerns at a cream cheese manufacturing facility / / Rachel L. Bailey, Chris A. Piacitelli



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Bailey Rachel L. Visualizza persona
Titolo: Evaluation of respiratory concerns at a cream cheese manufacturing facility / / Rachel L. Bailey, Chris A. Piacitelli Visualizza cluster
Pubblicazione: Morgantown, WV : , : U.S. Department of Health and Human Services, Centers for Disease Control and Prevention, National Institute for Occupational Safety and Health, , 2013
Descrizione fisica: 1 online resource (v, 29 pages) : color illustrations
Soggetto topico: Dairy products industry - Employees - Health and hygiene - New York (State)
Respiratory infections - New York (State)
Cream cheese - New York (State)
Flavoring essences - New York (State)
Diacetyl - Threshold limit values - New York (State)
Dairy plants - Heating and ventilation - New York (State)
Industrial hygiene - New York (State)
Persona (resp. second.): PiacitelliChris A.
Note generali: "September 2013."
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references (pages 17-19).
Altri titoli varianti: Health hazard evaluation report 2011-0102-3194
Titolo autorizzato: Evaluation of respiratory concerns at a cream cheese manufacturing facility  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910709610903321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui