Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Bailey Rachel L. |
Titolo: | Evaluation of respiratory concerns at a cream cheese manufacturing facility / / Rachel L. Bailey, Chris A. Piacitelli |
Pubblicazione: | Morgantown, WV : , : U.S. Department of Health and Human Services, Centers for Disease Control and Prevention, National Institute for Occupational Safety and Health, , 2013 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (v, 29 pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Dairy products industry - Employees - Health and hygiene - New York (State) |
Respiratory infections - New York (State) | |
Cream cheese - New York (State) | |
Flavoring essences - New York (State) | |
Diacetyl - Threshold limit values - New York (State) | |
Dairy plants - Heating and ventilation - New York (State) | |
Industrial hygiene - New York (State) | |
Persona (resp. second.): | PiacitelliChris A. |
Note generali: | "September 2013." |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 17-19). |
Altri titoli varianti: | Health hazard evaluation report 2011-0102-3194 |
Titolo autorizzato: | Evaluation of respiratory concerns at a cream cheese manufacturing facility |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910709610903321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |