Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Approaches to establish thresholds for major food allergens and for gluten in food [[electronic resource] ] : draft report / / prepared by the Threshold Working Group |
Pubblicazione: | [College Park, Md.?] : , : U.S. Food and Drug Administration, Center for Food Safety and Applied Nutrition, , [2005] |
Descrizione fisica: | 1 electronic text : HTML file |
Soggetto topico: | Allergens - Standards - United States |
Food - Gluten content - Standards - United States | |
Food allergy - United States - Prevention | |
Celiac disease - United States - Prevention | |
Note generali: | Title from title screen (viewed Oct. 21, 2005). |
"June 2005." | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references. |
Altri titoli varianti: | Approaches to establish thresholds for major food allergens and for gluten in food |
Titolo autorizzato: | Approaches to establish thresholds for major food allergens and for gluten in food |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910698862103321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |