Vai al contenuto principale della pagina

Managing seafood safety after an oil spill [[electronic resource] /] / Ruth Yender, Jacqueline Michel and Christine Lord



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Yender Ruth Visualizza persona
Titolo: Managing seafood safety after an oil spill [[electronic resource] /] / Ruth Yender, Jacqueline Michel and Christine Lord Visualizza cluster
Pubblicazione: [Seattle, Wash.] : , : National Oceanic and Atmospheric Administration, NOAA's National Ocean Service, Office of Response and Restoration, , [2002]
Descrizione fisica: 1 online resource (65 pages) : illustrations
Soggetto topico: Seafood - Contamination - Evaluation
Fish as food - Contamination - Evaluation
Fishes - Effect of oil spills on - Evaluation
Seafood - Safety measures
Oil spills - Health aspects
Fishery management
Communication in fisheries
Altri autori: MichelJacqueline (Jacqueline Marie)  
LordChristine  
Note generali: Title from title screen (viewed on Dec. 9, 2008).
"November 2002."
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references (pages 53-59) and glossary.
Altri titoli varianti: Seafood safety after an oil spill
Titolo autorizzato: Managing seafood safety after an oil spill  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910697008003321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui