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Titolo: | Gums and stabilisers for the food industry 17 : the changing face of food manufacture : the role of hydrocolloids / / edited by Peter A. Williams, Glyn O. Phillips |
Pubblicazione: | Cambridge, [England] : , : Royal Society of Chemistry, , 2014 |
©2014 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (405 p.) |
Disciplina: | 547.8434 |
Soggetto topico: | Gums and resins |
Food additives | |
Stabilizing agents | |
Hydrocolloids | |
Soggetto genere / forma: | Electronic books. |
Persona (resp. second.): | WilliamsPeter A. |
PhillipsGlyn O. | |
Note generali: | Description based upon print version of record. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | ""Title Page ""; ""Preface""; ""Acknowledgements""; ""Sponsors""; ""ISOLATION, CHARACTERISATION AND PROPERTIES OF POLYSACCHARIDES""; ""RHEOLOGICAL PROPERTIES""; ""EMULSIONS, FOAMS AND FILMS""; ""Subject Index"" |
Titolo autorizzato: | Gums and stabilisers for the food industry 17 |
ISBN: | 1-68015-807-4 |
1-78262-130-X | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910464106903321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |