Vai al contenuto principale della pagina

The All New Ball Book Of Canning And Preserving : Over 350 of the Best Canned, Jammed, Pickled, and Preserved Recipes



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Kitchen Ball Home Canning Test Visualizza persona
Titolo: The All New Ball Book Of Canning And Preserving : Over 350 of the Best Canned, Jammed, Pickled, and Preserved Recipes Visualizza cluster
Pubblicazione: Birmingham : , : TI Inc. Books, , 2016
©2016
Descrizione fisica: 1 online resource (470 pages)
Nota di contenuto: Cover -- Title -- Contents -- Welcome -- The Importance of Acidity in Foods -- Basic Gear -- Choose the Right Jar -- Know Your Altitude -- Canning and Preserving 101 -- Chapter 1: Water Bath Canning -- Jams & -- Jellies -- Marmalades & -- Preserves -- Fruits & -- Butters -- Chutneys & -- Relishes -- Salsas & -- Sauces -- Tomatoes -- Pickles -- Chapter 2: Fermenting -- Chapter 3: Pressure Canning -- Chapter 4: Freezing -- Chapter 5: Dehydrating -- Chapter 6: Curing and Smoking -- Home Canning Planning Guide -- Metric Equivalents -- Photo Credits -- Copyright.
Altri titoli varianti: All New Ball Book of Canning and Preserving
Titolo autorizzato: The All New Ball Book Of Canning And Preserving  Visualizza cluster
ISBN: 0-8487-4826-3
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910149204603321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui