Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Nanotechnology in food products [[electronic resource] ] : workshop summary / / Leslie Pray and Ann Yaktine, rapporteurs ; Food Forum ; Food and Nutrition Board ; Institute of Medicine of the National Academies |
Pubblicazione: | Washington, : National Academies Press, c2009 |
Descrizione fisica: | ix, 136 p. : ill |
Disciplina: | 338.4/766 |
Soggetto topico: | Food - Analysis |
Food - Composition | |
Nanotechnology - Health aspects | |
Altri autori: | PrayLeslie A YaktineAnn L |
Note generali: | Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references. |
Nota di contenuto: | Introduction -- Application of nanotechnology to food products -- Safety and efficacy of nanomaterials in food products -- Educating and informing consumers about applications of nanotechnology to food products. |
Titolo autorizzato: | Nanotechnology in food products |
ISBN: | 0-309-14700-X |
1-282-43719-4 | |
9786612437199 | |
0-309-13773-X | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910792340503321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |