Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Vegetable Crops : Health Benefits and Cultivation / / edited by Ertan Yildirim, Melek Ekinci |
Pubblicazione: | London : , : IntechOpen, , 2022 |
©2022 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (294 pages) |
Disciplina: | 635 |
Soggetto topico: | Vegetables |
Persona (resp. second.): | EkinciMelek |
YildirimErtan | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Sommario/riassunto: | In ancient times, people benefited from ingesting different parts of various weeds (root, stem, shoot, leaf, flower, fruit, seed, etc.) to maintain a healthy life. People have obtained the vegetables we grow today by succeeding in cultivating these weeds. This book explains the health benefits of vegetable crops, organic vegetable growing, greenhouse management, and principles of irrigation management for vegetable crops. |
Altri titoli varianti: | Vegetable Crops |
Titolo autorizzato: | Vegetable crops |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910688376703321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |