Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | May Robert <b. 1588.> |
Titolo: | The accomplisht cook, or, The art and mystery of cookery [[electronic resource] ] : wherein the whole art is revealed in a more easie and perfect method, than hath been publisht in any language ... / / approved by ... Robert May . |
Pubblicazione: | London, : Printed for Robert Hartford ..., 1678 |
Edizione: | The fourth edition, |
Descrizione fisica: | [31], 461, [10] p. : ill., port |
Soggetto topico: | Cookery, English |
Note generali: | Includes index. |
Frontispiece portrait of May. | |
Numerous errors in paging. | |
Reproduction of original in the Harvard University Library. | |
Sommario/riassunto: | eebo-0062 |
Titolo autorizzato: | The accomplisht cook, or The art and mystery of cookery |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 996395176503316 |
Lo trovi qui: | Univ. di Salerno |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |