Vai al contenuto principale della pagina

Cheese : a treatise on the manufacture of American Cheddar cheese and some other varieties, intended as a textbook for the use of dairy teachers and students in classroom and workroom, prepared also as a handbook and work of reference for the daily use of practical cheese-makers in cheese factory operations / by Lucius L. Van Slyke, Walter V. Price



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Van Slyke, Lucius Lincoln Visualizza persona
Titolo: Cheese : a treatise on the manufacture of American Cheddar cheese and some other varieties, intended as a textbook for the use of dairy teachers and students in classroom and workroom, prepared also as a handbook and work of reference for the daily use of practical cheese-makers in cheese factory operations / by Lucius L. Van Slyke, Walter V. Price Visualizza cluster
Pubblicazione: New York, : Orange Judd, 1949
Edizione: Rev. and enl. ed
Descrizione fisica: x, 522 p. : ill. ; 23 cm
Disciplina: 641.373
Soggetto non controllato: Produzione dei formaggi
Altri autori: Price, Walter V.  
Titolo autorizzato: Cheese  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910854698803321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Collocazione: A MIC 1595
Opac: Controlla la disponibilità qui