Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Van Slyke, Lucius Lincoln |
Titolo: | Cheese : a treatise on the manufacture of American Cheddar cheese and some other varieties, intended as a textbook for the use of dairy teachers and students in classroom and workroom, prepared also as a handbook and work of reference for the daily use of practical cheese-makers in cheese factory operations / by Lucius L. Van Slyke, Walter V. Price |
Pubblicazione: | New York, : Orange Judd, 1949 |
Edizione: | Rev. and enl. ed |
Descrizione fisica: | x, 522 p. : ill. ; 23 cm |
Disciplina: | 641.373 |
Soggetto non controllato: | Produzione dei formaggi |
Altri autori: | Price, Walter V. |
Titolo autorizzato: | Cheese |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910854698803321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Collocazione: | A MIC 1595 |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |