Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Cummings Kristin J. |
Titolo: | Evaluation of respiratory concerns at a snack food production facility / / Kristin J. Cummings [and three others] |
Pubblicazione: | Morgantown, WV : , : U.S. Department of Health and Human Services, Public Health Service, Centers for Disease Control and Prevention, National Institute for Occupational Safety and Health, , 2013 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (38 pages) |
Soggetto topico: | Snack food industry - Employees - Health and hygiene - New York (State) |
Respiratory infections - New York (State) | |
Flavoring essences - New York (State) | |
Cleaning compounds - New York (State) | |
Air - Analysis | |
Personal protective equipment - New York (State) | |
Industrial hygiene - New York (State) | |
Note generali: | "March 2013." |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 33-34). |
Titolo autorizzato: | Evaluation of respiratory concerns at a snack food production facility |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910709611403321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |