Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Canning Patrick N. |
Titolo: | The role of fossil fuels in the U.S. food system and the American diet / / Patrick Canning [and three others] |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , 2017 |
Edizione: | [Revised March 8, 2017]. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (2 unnumbered pages, v, 90 pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Agriculture - Energy consumption - United States |
Diet - Environmental aspects - United States | |
Food consumption - Environmental aspects - United States | |
Food consumption - Economic aspects - United States | |
Fossil fuels - United States | |
Carbon taxes - United States | |
Nutrition policy - Environmental aspects - United States | |
Sustainable agriculture - Government policy - United States | |
Note generali: | "January 2017." |
Accompanied by summary report. | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 44-49). |
Altri titoli varianti: | Role of fossil fuels in the United States food system and the American diet |
Titolo autorizzato: | The role of fossil fuels in the U.S. food system and the American diet |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910708631003321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |