Vai al contenuto principale della pagina

Enhancing the regulatory decision-making approval process for direct food ingredient technologies [[electronic resource] ] : workshop summary / / Food Forum, Food and Nutrition Board, Institute of Medicine



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Enhancing the regulatory decision-making approval process for direct food ingredient technologies [[electronic resource] ] : workshop summary / / Food Forum, Food and Nutrition Board, Institute of Medicine Visualizza cluster
Pubblicazione: Washington, D.C., : National Academy Press, 1999
Descrizione fisica: 1 online resource (158 p.)
Disciplina: 363.19/2
Soggetto topico: Food additives - United States
Food additives - Safety regulations - United States
Soggetto genere / forma: Electronic books.
Note generali: Based on a workshop convened by the Food Forum, May 6-7, 1997.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references.
Titolo autorizzato: Enhancing the regulatory decision-making approval process for direct food ingredient technologies  Visualizza cluster
ISBN: 1-280-18594-5
9786610185948
0-309-59704-8
0-585-05780-X
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910455926203321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui