Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Enhancing the regulatory decision-making approval process for direct food ingredient technologies [[electronic resource] ] : workshop summary / / Food Forum, Food and Nutrition Board, Institute of Medicine |
Pubblicazione: | Washington, D.C., : National Academy Press, 1999 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (158 p.) |
Disciplina: | 363.19/2 |
Soggetto topico: | Food additives - United States |
Food additives - Safety regulations - United States | |
Soggetto genere / forma: | Electronic books. |
Note generali: | Based on a workshop convened by the Food Forum, May 6-7, 1997. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references. |
Titolo autorizzato: | Enhancing the regulatory decision-making approval process for direct food ingredient technologies |
ISBN: | 1-280-18594-5 |
9786610185948 | |
0-309-59704-8 | |
0-585-05780-X | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910455926203321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |