Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Comprehensive reviews in food science and food safety |
Pubblicazione: | Chicago, Ill., : Institute of Food Technologists |
Descrizione fisica: | 1 online resource |
Disciplina: | 664 |
Soggetto topico: | Food |
Food industry and trade | |
Food - Analysis | |
Food - Safety measures | |
Food Technology | |
Soggetto genere / forma: | Periodicals. |
Periodical | |
Fulltext | |
Internet Resources. | |
Soggetto non controllato: | Chemical Engineering |
ISSN: | 1541-4337 |
Note generali: | Refereed/Peer-reviewed |
Sommario/riassunto: | Focuses on coverage of a narrowly defined topic on any food science or food safety aspect, including nutrition, engineering, microbiology, sensory evaluation, physiology, genetics, economics, regulations, and history. |
Titolo abbreviato (Periodici): | COMPR REV FOOD SCI F |
COMPR. REV. FOOD. SCI. FOOD SAF | |
Compr. rev. food sci. food saf. | |
Titolo autorizzato: | Comprehensive reviews in food science and food safety |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Periodico |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910144219003321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |