Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Cognitive science compendium [[electronic resource] ] . Volume 2 / / Miao-Kun Sun |
Pubblicazione: | New York, : Nova Science Publishers, Inc., 2009 |
Edizione: | 1st ed. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (197 p.) |
Disciplina: | 664/.9420218 |
Soggetto topico: | Cognitive neuroscience |
Cognitive science | |
Altri autori: | SunMiao-Kun |
Note generali: | Description based upon print version of record. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | Practices and processing from catching or harvesting till packaging : effect on canned product quality / Santiago P. Aubourg -- Processes affecting chemical contamination / Perfecto Paseiro ... [et al.] -- Canned seafood microbiology and laboratory practice / Jorge Lago, Iago Valverde and Ana G. Cabado -- Principles of thermal processing in canned seafood / Adán Veiga ... [et al.] -- Defects in canning / Ignacio Rodríguez Pardo -- Authenticity of canned seafood / Javier Quinteiro, Francisco J. Santaclara and Hartmut Rehbein. |
Titolo autorizzato: | Cognitive science compendium |
ISBN: | 1-61209-384-1 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910819266903321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |