Vai al contenuto principale della pagina
Autore: |
Gordon Erika
![]() |
Titolo: |
Approaches for promoting healthy food purchases by SNAP participants / / authors, Erika Gordon [and six others] ; submitted by: ICF International
![]() |
Pubblicazione: | Alexandria, VA : , : United States Department of Agriculture, Food and Nutrition Service, Office of Policy Support, , [2014] |
Descrizione fisica: | 1 online resource (ii, 70, 5 pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Grocery shopping - United States - Decision making |
Food relief - United States | |
Health promotion - United States | |
Note generali: | Title from title screen (viewed on Sept. 11, 2014). |
"July 2014." | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 1-5, third group). |
Altri titoli varianti: | Approaches for promoting healthy food purchases by Supplemental Nutrition Assistance Program participants |
Titolo autorizzato: | Approaches for promoting healthy food purchases by SNAP participants ![]() |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910702549303321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |