Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Gregory Christian A. |
Titolo: | Consumers' use of nutrition information when eating out / / Christian A. Gregory ; Ilya Rahkovsky ; and Tobenna D. Anekwe |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , [2014] |
Descrizione fisica: | 1 online resource (6 unnumbered pages, 39 pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Consumers - Nutrition - United States |
Consumer behavior - Health aspects - United States | |
Food preferences - Health aspects - United States | |
Food habits - Health aspects - United States | |
Restaurants - Law and legislation - Health aspects - United States | |
Labels - Law and legislation - Health aspects - United States | |
Convenience foods - Nutritional aspects - United States | |
Soggetto genere / forma: | Statistics. |
Persona (resp. second.): | RahkovskyIlya |
AnekweTobenna D. | |
Note generali: | Title from title screen (viewed August 25, 2014). |
"June 2014." | |
Accompanied by summary report. | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 37-39). |
Altri titoli varianti: | Use of nutrition information when eating out |
Titolo autorizzato: | Consumers' use of nutrition information when eating out |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910702538903321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |