Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Barnett H. J |
Titolo: | A comparative study using multiple indices to measure changes in quality of pink and coho salmon during fresh and frozen storage [[electronic resource] /] / by H.J. Barnett, R.W. Nelson, and F.T. Poysky |
Pubblicazione: | Seattle, WA : , : Utilization Research Division, Northwest Fisheries Science Center, National Marine Fisheries Service, National Oceanic and Atmospheric Administration, , [1991] |
Descrizione fisica: | 1 online resource (vi, 59 pages) : illustrations |
Soggetto topico: | Pink salmon |
Coho salmon | |
Fishery products - Storage | |
Altri autori: | NelsonR. W PoyskyF. T |
Note generali: | Title from title screen (viewed on May 14, 2012). |
"September 1991." | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 46-47). |
Titolo autorizzato: | A comparative study using multiple indices to measure changes in quality of pink and coho salmon during fresh and frozen storage |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910699373803321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |