Vai al contenuto principale della pagina

Vegetable Crops : Health Benefits and Cultivation / / edited by Ertan Yildirim, Melek Ekinci



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Vegetable Crops : Health Benefits and Cultivation / / edited by Ertan Yildirim, Melek Ekinci Visualizza cluster
Pubblicazione: London : , : IntechOpen, , 2022
©2022
Descrizione fisica: 1 online resource (294 pages)
Disciplina: 635
Soggetto topico: Vegetables
Persona (resp. second.): EkinciMelek
YildirimErtan
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Sommario/riassunto: In ancient times, people benefited from ingesting different parts of various weeds (root, stem, shoot, leaf, flower, fruit, seed, etc.) to maintain a healthy life. People have obtained the vegetables we grow today by succeeding in cultivating these weeds. This book explains the health benefits of vegetable crops, organic vegetable growing, greenhouse management, and principles of irrigation management for vegetable crops.
Altri titoli varianti: Vegetable Crops
Titolo autorizzato: Vegetable crops  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910688376703321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui