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Autore: |
Cruz Jean-François
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Titolo: |
La transformation des grains
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Pubblicazione: | éditions Quae, 2020 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (198) |
Soggetto topico: | Agricultural engineering & machinery |
Soggetto non controllato: | Africa |
food | |
cereal | |
legume | |
quality | |
processing technique | |
Persona (resp. second.): | Hounhouigan DjidjohoJoseph |
HavardMichel | |
FerréThierry | |
Sommario/riassunto: | This book covers several aspects of grain processing and complements the book on grain preservation in the same collection. It presents different processing methods, targeting mainly small and medium-sized enterprises as the main players in food processing systems in the South countries. |
Titolo autorizzato: | La transformation des grains ![]() |
ISBN: | 2-7592-2784-7 |
2-7592-2785-5 | |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Francese |
Record Nr.: | 9910372819503321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |