Vai al contenuto principale della pagina

Food carotenoids : chemistry, biology and technology / / Delia B. Rodriguez-Amaya



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Rodriguez-Amaya Delia Visualizza persona
Titolo: Food carotenoids : chemistry, biology and technology / / Delia B. Rodriguez-Amaya Visualizza cluster
Pubblicazione: Chichester, England ; ; Hoboken, New Jersey : , : IFT Press : , : Wiley Blackwell, , 2016
©2016
Descrizione fisica: 1 online resource (429 p.)
Disciplina: 612/.01528
Soggetto topico: Carotenoids
Note generali: Description based upon print version of record.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references at the end of each chapters and index.
Nota di contenuto: Nomenclature, structures, physical and chemical properties -- Biosynthesis and metabolism -- Qualitative and quantitative analysis -- In vitro assays of bioaccessibility and antioxidant capacity -- Composition and influencing factors -- Effects of processing and storage -- Isomerization and oxidation -- Carotenoids as food colorants and precursors of aroma compounds -- Bioaccessibility and bioavailability -- Provitamin A activity -- Carotenoids and chronic diseases.
Titolo autorizzato: Food carotenoids  Visualizza cluster
ISBN: 1-118-86431-X
1-118-86433-6
1-118-86436-0
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910131613603321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Serie: IFT Press series.