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| Autore: |
MacLean Catherine H.
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| Titolo: |
Effects of omega-3 fatty acids on lipids and glycemic control in type II diabetes and the metabolic syndrome and on inflammatory bowel disease, rheumatoid arthritis, renal disease, systemic lupus erythematosus, and osteoporosis / / Catherine H. MacLean [and eleven others]
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| Pubblicazione: | Rockville (MD) : , : Agency for Healthcare Research and Quality (US), , [2004] |
| ©2004 | |
| Descrizione fisica: | 1 online resource (4 pages) : illustrations |
| Disciplina: | 612.397 |
| Soggetto topico: | Omega-3 fatty acids |
| Meta-analysis | |
| Note generali: | Title from title screen (viewed on Apr. 24, 2004). |
| Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references. |
| Titolo autorizzato: | Effects of omega-3 fatty acids on lipids and glycemic control in type II diabetes and the metabolic syndrome and on inflammatory bowel disease, rheumatoid arthritis, renal disease, systemic lupus erythematosus, and osteoporosis ![]() |
| Formato: | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione: | Inglese |
| Record Nr.: | 9910693869903321 |
| Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
| Opac: | Controlla la disponibilità qui |